Innovativa lösningar och hållbar sysselsättning

Vi utvecklar innovativa lösningar för hundratusentals organisationer världen över varje år och förser dem med kvalificerade talanger. Samtidigt ser vi till att hitta meningsfull och hållbar sysselsättning för miljontals människor. Vi är marknadsledande inom bemanning, rekrytering och HR-tjänster i Sverige. Genom våra specialiserade varumärken löser vi ditt företags kompetensbehov. 

greenpussel_450_450
Rätt kompetens nu och i framtiden

Din partner inom grön omställning

I en värld i omvandling finns ett växande behov av grön kompetens inom alla branscher. ManpowerGroup arbetar med några av Sveriges ledande företag och har byggt upp en gedigen erfarenhet av att leverera grön kompetens.

Läs mer om grön kompetens

Våra varumärken

Manpower är ledande inom bemanning och rekrytering och hjälper organisationer att öka flexibiliteten genom en rad olika bemanningslösningar.

Läs mer om Manpower

Experis är ledande inom IT-tjänster och erbjuder konsultlösningar, Managed Services och projektlösningar som ökar din organisations tillväxt.

Läs mer om Experis

Talent Solutions hjälper arbetsgivare att ständigt ligga i framkant genom att förändra hur organisationer hittar, hanterar och utvecklar sin arbetskraft nu och i framtiden.

Läs mer om Talent Solutions

Jefferson Wells är experten på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi ser till företagets hela behov av kompetensförstärkning och erbjuder skräddarsydda konsult- och rekryteringslösningar.

Läs mer om Jefferson Wells