Vår vision och våra värderingar

Vår vision är att vara ledande när det gäller att skapa och leverera innovativa kompetenstjänster som gör våra kunder till vinnare på en arbetsmarknad i snabb förändring. Vi är 5 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige och en del av en global koncernen som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden växer och utvecklas med alla som jobbar på ManpowerGroup.

People

Människorna

Vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar människor som individer, tror på dem och stöttar dem så att de kan uppnå sina mål.

Alla bidrar till vår framgång - vår personal, våra kunder och våra kandidater. 

 

Knowledge

Kunskap

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och expertis så att fler får insikt i  vad som är viktigt inom arbetslivet nu och framåt. 

Genom att dela med oss av vår kunskap kan vi samtidigt utveckla våra lösningar, tjänster och relationer. 

Innovation

Innovation

Vi är föregångare i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. 

Vi strävar hela tiden efter att förnya oss, ligga i framkant och att ständigt utvecklas. Vi accepterar inte status quo utan utmanar ständigt normer för att hitta nya och bättre arbetssätt.

Vi är stolta över vår entreprenörsanda och vår framåtrörelse. Vi utmanar hela tiden för att finna nya och bättre lösningar.

ManpowerGroup Sveriges koncernledning

Mikael_Jansson_800_680
Mikael Jansson
Vd, ManpowerGroup
Elisabeth Skol_200_170-1
Elisabeth Skol
HR-direktör, ManpowerGroup
Daniel Johansson_650_552
Daniel Johansson
Finansdirektör, ManpowerGroup
färg Per Johansson_200_170-1
Per Johansson
Managing Director, Manpower & Jefferson Wells
Helen_Remnås_800_680
Helen Remnås
Managing Director, Talent Solutions
Patric Palm_650_552
Patric Palm
Managing Director, Manpower Enterprise
Michael Egnell
Managing Director, Experis
Emil_Stam_C_800_680_2
Emil Stam
Sales Director, Strategic Sales
Tomas_Tejler_800_680
Tomas Tejler
Nordisk chef för IT-applikationer, ManpowerGroup
Visby-450_450

ManpowerGroup i Almedalen

För oss är Almedalsveckan en viktig arena för att diskutera viktiga arbetsmarknads- och hållbarhetsfrågor. I år kommer våra samtal att fokusera på frågor om kompetensförsörjning till den gröna omställningen och förbättrad matchning på arbetsmarknaden.

Läs mer om vår medverkan

Våra varumärken

Manpower är världsledande inom bemanning och rekrytering och hjälper organisationer att öka flexibiliteten genom en rad olika bemanningslösningar.

Läs mer om Manpower

Experis är ledande inom IT-tjänster och erbjuder konsultlösningar, Managed Services och projektlösningar som ökar din organisations tillväxt.

Läs mer om Experis

Talent Solutions hjälper arbetsgivare att ständigt ligga i framkant genom att förändra hur organisationer hittar, hanterar och utvecklar sin arbetskraft nu och i framtiden.

Läs mer om Talent Solutions

Jefferson Wells är experten på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi ser till företagets hela behov av kompetensförstärkning och erbjuder skräddarsydda konsult- och rekryteringslösningar.

Läs mer om Jefferson Wells