ManpowerGroup, din kompetenspartner

 

ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 12 000 kollegor på 60 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

Vi tror på styrkan i att vara lokala. Därför finns vi där du finns på 60 orter runt om i hela Sverige. ManpowerGroup kan hjälpa er med hela eller delar av era behov av kompetens. Oavsett, har du alltid en kontakt som hjälper dig till en lösning som passar just er.

  • Manpower är Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag. Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med drygt 100.000 aktiva cv och tiotusentals lediga tjänster. 
  • Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på IT, ingenjörer, ekonomer och ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR.
  • Right Management har lösningar vid förändring och omställning
  • ManpowerGroup Solutions erbjuder outsourcing av  kompetensförsörjning inom bland annat IT, inköp och rekrytering.

Vi är en del av ett internationellt lag i över 80 länder. Som kund hos oss får du del av vår samlade expertkunskap om arbetslivet. På så sätt hjälper vi er att bli framgångsrika. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions.

ManpowerGroup koncernen

Mer ManpowerGroup

Koncernledningen
Vårt erbjudande
Våra värderingar
Vår vision
Kvalitet och miljö
Kontakta oss
Vårt nyhetsbrev med de senaste trenderna i arbetslivet

I vårt nyhetsbrev berättar vi om arbetsmarknadstrender, svenskarnas syn på arbetslivet, sysselsättningen och den globala konjunkturen.

ManpowerGroup nyhetsbrev