Om ManpowerGroup

 

ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Vi är 12 000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Vi tycker att alla har rätt till ett jobb och vårt mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

Din kompetenspartner
Vi tror på styrkan i att vara lokala. Därför finns vi där du finns på mer än 50 platser runt om i Sverige. ManpowerGroup kan hjälpa er med hela eller delar av era behov av kompetens. Oavsett, har du alltid en kontakt som hjälper dig till en lösning som passar just er.

  • Manpower är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag. Med en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats. Vi har över 65 års erfarenhet av att bemanna och rekrytera personal. Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med tiotusentals lediga tjänster. 

  • Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på IT, ingenjörer, ekonomer och ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR. Vi erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi  kombinerar vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi både individer och verksamheter att växa.

  • Talent Solutions hjälper organisationer med att attrahera, leda och utveckla talanger, för att säkra rätt kompetens idag och i framtiden. Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar inom rekrytering och ledarskap. Inom Talent Solutions har vi flera erbjudanden, bland andra:
    Right Management har lösningar vid förändring och omställning.
    Proservia IT-support som sätter era medarbetare i centrum.

Vi är en del av ett internationellt lag i över 80 länder. Som kund hos oss får du del av vår samlade expertkunskap om arbetslivet. På så sätt hjälper vi er att bli framgångsrika. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions.

ManpowerGroup_allabolag_2020