Ny internationell hållbarhetsrapport från ManpowerGroup

I vår stora globala hållbarhetsrapport – Working to Change the World sammanfattar vi hur vi under 2021 arbetade med klimat, socialt ansvar och god bolagsstyrning i de 75 länder där vi verkar.

MPG-ESG-Global-Goals_650_330

På ManpowerGroup världen över tror vi på att alltid sätta människan först. Det innebär att vi arbetar för att öka mångfald, rättvisa, inkludering och tillhörighet på arbetsplatsen. Vi vill öka människors individuella anställningsbarhet och ge dem större kontroll över sitt välstånd och sin intjäningspotential. På så lär de sig mer om sig själva, förstår sin potential och försäkrar sig om att deras färdigheter efterfrågas på arbetsmarknaden både idag och imorgon.

Som ett globalt storföretag har vi en viktig roll att spela när det gäller Agenda 2030 och FN:s globala hållbarhetsmål. Genom vårt systematiska hållbarhetsarbete sätter vi en hög standard för branschen i takt med att våra kunders och medarbetares förväntningar ökar.
 

Några internationella milstolpar från det gångna året:

  • Som första och enda aktör inom vår bransch fick vi våra mål för att nå klimatneutralitet senast 2045 validerade av organisationen Science Based Targets initiative
  • Vi har minskat våra utsläpp med 39% sedan 2019, vilket tar oss över halvvägs till vårt mål för 2030 och närmare vårt nettonoll-mål för 2045
  • Enligt vårt motto #PeopleFirst har vi fortsatt att hjälpa flyktingar att integreras i arbetslivet världen över
  • Vi fick Ethisphere's utmärkelse "World's Most Ethical Companies" för 13:e året
  • Vi rankades som ett av världens mest hållbara företag enligt Dow Jones Sustainability Index som årligen bedömer företag utifrån en rad faktorer kopplade till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. ManpowerGroup är det enda företaget inom kategorin professionella tjänster kommit med i indexet elva år i följd.

Ladda ner rapporten "Working to Change the World"

 

Mest populär

Vill du kontakta oss?

Har du några frågor eller funderingar kring vårt kunskapsmaterial inom arbetsmarknad och trender?  Hör av dig så kontaktar vi dig inom kort.

Manpowergroup_blue_tranparency