Proservia

 

ProserviaProservia är specialiserade på IT-outsourcing inom service desk, onsite support och field service. Vi erbjuder användarorienterade lösningar som säkerställer nöjda slutanvändare för våra kunder.

Proservia erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom IT Service Management, t.ex. användarnära support både på hårdvara och mjukvara, på platsen-support, dedikerade supporttekniker, projektbaserad leverans samt service- och reparationsavdelning.

De service desk-tjänster Proservia tillhandahåller innefattar både heltäckande lösningar men även möjlighet till anpassade lösningar i era lokaler. Våra service deskar kan även ta ansvar för andra tjänster än IT, det vi kallar business desk.

Ni kan också välja outsourca hela eller delar av IT-avdelningen till oss på Proservia. Vi tar helhetsansvar och leder arbetet, managerar och levererar. Våra processer är väl inarbetade, baserade på ITIL  och kompletteras med vårt eget service management-system.

Vi finns nära er, samtidigt som vi har kapacitet och erfarenhet att bistå kunder multinationellt både på en europeisk och global nivå.

Kontakt

Patrik Hamann
E-post: patrik.hamann@manpowergroup.se
Tel: 0771-55 99 00