Vårt erbjudande

 

Vi hjälper dig att hitta rätt. Uppnå mer än du trodde var möjligt
ManpowerGroup är världsledande på att hitta rätt lösning utifrån människans potential och företagens ambition. Det är så vi skapar Innovative Workforce Solutions. ManpowerGroup hjälper såväl små som stora verksamheter i många olika branscher under fyra varumärken: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower och Right Management. Vi finns i mer än 80 länder över hela världen. Genom globala insikter och lokal expertkunskap, ökar vi framgången för våra kunder.


Innovative Workforce Solutions hjälper dig att bli en vinnare i den mänskliga tidsåldern

ManpowerGroup är en strategisk partner och vi kan hjälpa dig med en rad olika innovativa lösningar:  Innovative Workforce Solution skapar konkurrensfördelar och framgång för din verksamhet.

Uthyrning, rekrytering och utvärdering
Våra beprövade metoder för uthyrning, rekrytering, urval och utvärdering säkerställer att vi hittar rätt kandidat med rätt kompetens. Vi gör varje ledig tjänst till en möjlighet.

Träning och kompetensutveckling
Vi erbjuder många olika typer av träningar och program för kompetensutveckling. Från onlinebaserade träningar till skräddarsydda lösningar för allt från små företag till stora koncerner inklusive flera av företagen på Fortune 500. Det gör att din verksamhet aldrig saknar kunskap där den behövs som mest.

Konsulttjänster
Vi hjälper dig att få dina affärs- och HR-strategier att samspela. Det förbättrar exempelvis arbetsmodeller, personalrutiner och kompetensutnyttjande som i sin tur leder till en flexiblare och mer konkurrenskraftig verksamhet.

Outsourcing
Vi har en rad olika outsourcing-lösningar för många olika områden. Många världsledande företag använder våra Talent Based Outsourcing-, Recruitment Process Outsourcing-, Managed Service Provider- och Borderless Talent Solutions-program.

Karriärutveckling
Vi ser till att du kan möta marknadens förändringar och nya affärsmöjligheter genom strategisk utveckling och utvärdering av din organisations kompetensprofil. Målet är att minimera personalomsättningen och öka produktiviteten på ditt företag.


Så gör vi dig framgångsrik:

Dra nytta av vår globala närvaro och lokala expertkunskap
Få kan kombinera ett globalt perspektiv med lokal kunskap som vi. Och ännu färre har samma grundliga förståelse för olika branschers behov.

Partnerskap
När våra partners – de människor och organisationer vi arbetar med – lyckas, lyckas också vi. Och vi vet att din framgång är beroende av att dina medarbetare kan utvecklas yrkesmässigt. Därför ger vi de kandidater som vi hittar till ditt företag både erfarenhet och träning. Vi får dem att växa, så att de kan få dig att växa. 

Vi kopplar ihop vår kunskap om människors potential med våra kunders mål och behov
Vi har över 60 års erfarenhet av hur arbetsmarknaden utvecklas och förändras. Det har gett oss en unik kunskap om hur man frigör människors potential och förståelse kring hur din verksamhet kan nå framgång. 

Vi erbjuder en komplett uppsättning av tjänster och lösningar
Med kunskap från sex decennier och närvaro i mer än 80 länder, vet vi hur man löser alla typer av kompetensförsörjningsproblem. Vi kan hjälpa dig med allt från tillfällig bemanning till konsultation och skräddarsydda lösningar som skapar framgång för din verksamhet.Om Experis

Manpower logo och text