Så hanterar ManpowerGroup smittorisken

 

Kvinna jobbar hemma

För att förhindra smittspridning och hantera situationer som eventuellt kan komma att uppstå i samband med det nya coronaviruset vidtar ManpowerGroup ett antal förebyggande åtgärder.

Information till medarbetare
För att hålla våra medarbetare så uppdaterade som möjligt bevakar vi läget noggrant, följer Folkhälsomyndighetens och Regeringens råd och riktlinjer, och håller dem kontinuerligt informerade.

De har fått riktlinjer som syftar till att minimera risken för smittspridning, såsom att stanna hemma vid sjukdom, ta ansvar för att inte utsätta andra för infektion och vara extra noggranna med hygien och avstånd.

I samband med detta vill vi uppmana alla våra kunder att dela med er av er verksamhets riktlinjer kring coronavirus till våra medarbetare som arbetar på plats hos er. Dessa kommer givetvis att vara vägledande för våra konsultmedarbetare.

Distansmöten
Vi som arbetar med att möta kunder och kandidater fortsätter vårt arbete men har valt att främst ha digitala möten. På så sätt kan vi träffas, samtidigt som vi värnar om allas säkerhet. I övrigt fortgår vår verksamhet och vår leverans till våra kunder som tidigare. 

Tillsammans håller vi Sverige igång, utifrån Folkhälsomyndighetens och Regeringens råd och riktlinjer.

Fakta och råd till företag
ManpowerGroup har sammanställt kunskapsunderlag och råd för hur verksamheter kan arbeta för att hindra smittspridning samt arbeta effektivt i Coronatider. Dessa är internationella och bygger på insamling av best practice i 13 länder i Europa och Asien. Vi delar dessa fritt på vår internationella sida (på engelska).

MPG Covid