Kunskap. Effektivitet. Resultat.

 

Med dagens oförutsägbara marknad, måste företag kunna reagera snabbt. För att få ökad flexibilitet, kompletteras den interna kompetensen med extern bemanning av specialister/konsulter.

Tjänsteinköpen görs ifrån flera olika leverantörer. Detta ökar utmaningarna inom kostnadshantering, standardisering av processer och resultatuppföljning.

TAPFIN MSP, en integrerad del av ManpowerGroup Solutions, erbjuder både globala och lokala lösningar som hjälper kunder att optimera resursbehov och prestation, processer och teknik. Vår MSP-lösning kan leverera en heltäckande kontroll av existerande tjänsteleverantörer och ansvara för att rekrytera nya. Dessutom är TAPFIN den enda MSP leverantören som har etablerat och upprätthållit en ISO 9001:2008-certifiering för alla sina processer.

Med mer än 240 aktiva kunder har TAPFIN etablerat en ledande position globalt, för optimering av kompetensplanering. Vår personal leder globalt utvecklingen av kunskap och erfarenhet för planering och hantering av kompetens vilket vi har fått erkännande av från analytiker inom bemanningsbranschen.

>> Läs mer

Kontakt

Mimmi Deljerud Engholm
Country Director MSP Solutions
ManpowerGroup Talent Solutions
+46708745211
[email protected]