Vårt erbjudande

 

ManpowerGroup är din kompetenspartner. Hos oss har du alltid en kontakt som hjälper dig till en lösning som passar just er, oavsett om ni har små eller stora behov. Vi har ett brett erbjudande inom personaluthyrning, rekrytering och HR-tjänster.

  • Manpower är ett av Sveriges största bemanningsföretag. Med en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats. Vi har över 65 års erfarenhet och Manpower.se är Sveriges största privata jobbsite med tiotusentals lediga tjänster.
  • Experis erbjuder konsulttjänster, rekrytering, projektlösningar och Managed Services inom IT. Experis är med och skapar ny IT-kompetens, bland annat genom Experis Academy.
  • Talent Solutions hjälper organisationer med att attrahera, leda och utveckla talanger, för att säkra rätt kompetens idag och i framtiden. Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar inom rekrytering och ledarskap. Inom Talent Solutions har vi flera erbjudanden, bland andra Right Management som har lösningar vid förändring och omställning, RPO och MSP.
  • Jefferson Wells är Sveriges största rekryteringsföretag. Vi erbjuder rekrytering och konsultstöd av chefer och specialister inom bland annat ekonomi, marknad och försäljning samt ingenjörsområdet. Jefferson Wells-varumärket tillkom i Manpowergruppen 2020. Men vi har gedigen erfarenhet och expertkompetens som byggts upp långt innan dess.


Som kund hos oss får du del av vår samlade expertkunskap om arbetslivet. På så sätt hjälper vi er att bli framgångsrika. Vi kallar det Innovative Workforce Solutions.