Utmärkelser för hållbarhet

 

ManpowerGroups starka engagemang för affärsetik och hållbart arbetsliv är en del av vår företagskultur. Vi har under åren fått en rad fina utmärkelser.

Eco Vadis
2017 nådde ManpowerGroup i Sverige guldnivå i EcoVadis internationella hållbarhetsbedömning, en klassning som bara fem procent av utvärderade företag i världen tilldelas. EcoVadis utvärdering fokuserar på hur företagen hanterar sin påverkan på ekonomi, miljö och samhälle och hur transparent deras arbete är.

Eco Vadis logoResultatet placerar ManpowerGroup i Sverige bland de 5 procent av företag i världen som kvalificerar sig för guldnivån. ManpowerGroups totalpoäng i utvärderingen ligger 50 procent över snittet i bemannings- och rekryteringsbranschen. Läs mer om Eco Vadis granskning


Worlds most ethical companies, 2017
Worlds Most Ethical CompaniesManpowerGroup har för sjunde året i rad utsett till ett världens mest etiska företag. Som enda företag från bemanningsbranschen är vi med på Etispthere´s Institute lista World´s most ethical companies. Läs mer om utnämningen på Ethispheres hemsida.


Tidningen Fortune´s World´s most admired companies 2017
Tidningen Fortunes utnamningVi är rankade som nummer 1 i vår bransch. Vi bedöms som ett av världens högst rankade företag för fjortonde året i rad.


Dow Jones Sustainability Index
Dow Jones Sustainability logo2017 är vi för åttonde året i rad med på Dow Jones Sustainability Index list. DJSI utvärderar företag utifrån en rad kriterier, bland annat strategier för att motverka och hantera klimatförändringar och minska energikonsumtionen.


FTSE4GOOD

logga med jordglobFör åttonde året i rad är ManpowerGroup med i FTSE4Good Global Index Series, ett index för företag som uppfyller en globalt framtagen standard för företags samhällsansvar. Detta för att vi konsekvent bedriver socialt ansvarsfull affärsverksamhet i hela vår globala verksamhet. Läs mer om FTSE4Good Index Series.

 

Fler internationella utmärkelser finner du här.

Hållbarhet hos oss

Våra fokusområden
 Affärsetik
 Vårt miljöarbete
 Socialt ansvar - det här gör vi


Mer om vårt arbete med hållbarhet
Hållbarhetsrapporter


Vårt hållbarhetsarbete globalt
Doing well by doing good 
Fler internationella utnämningar